Kinderverkrachter loopt weer tegen de lamp, news at eleven

Kijk nu, dat was onverwacht: Marcel Vervloesem is andermaal tegen de lamp gelopen.

Ik herinner het mij redelijk als de dag van gisteren, die keer dat ik de euvele moed had om mij luidop vragen te stellen bij de crapuleuze handelingen van de Werkgroep Morkhoven — hier brandt de lamp, voor wie benieuwd is.

Het resultaat van dat ene postje in 2009? Stapels mails van meestal anonieme Morkhovenadepten, reacties op mijn weblog die uiteindelijk zó de spuigaten uitliepen dat ik ze ben beginnen verwijderen, en als triest hoogtepunt: de Werkgroep Morkhoven die een hele website aan mij geweid gewijd had, met “de waarheid over Michel Vuijlsteke” erop. Met foto’s die ik gemaakt had, en verdraaide en uit context gehaalde teksten, enfin, het werd uiteindelijk zó erg en zó gemeen, dat ik zowaar een klacht heb neergelegd bij Skynetblogs.

Bij allerlei andere diensten ook, trouwens: wat die gasten deden — ik herinner me vooral Jan Boeykens, wat een akelige mens is dat jong — was echt redelijk ver over de grens van het legale.

En maar blijven verdedigen dat die arme Vervloesem een slachtoffer is van complotten! Vervloesem, een veroordeelde kinderverkrachter? Nee! Verklaar hem heilig! Ze zijn allemaal tegen hem!

Ha, wel, kijk dus nu:

Vervloesem zat ongeveer twee jaar in de cel. In het najaar van 2010 werd hij vrijgelaten onder voorwaarden. Hij mocht geen contact hebben met de media. Sindsdien woonde hij in Turnhout, waar hij dinsdag thuis zijn 17-jarige neef zou verkracht hebben, die samen met zijn moeder naar de politie stapte. ‘Vervloesem wordt verdacht van aanranding met geweld en misbruik van zijn gezag als familielid. We twijfelen niet aan de versie van het slachtoffer’, zegt het Turnhoutse parket.

Waar zitten ze nu, de mannenv an de Werkgroep? HA!

Doe mee met de conversatie

13 reacties

 1. On a minor note: dit is zo’n geval waarin een verkeerd gespeld woord (geweid vs gewijd) een redelijk verschil maakt. 😉

 2. Awel hier is den heilige die nooit iets heeft gedaan en zelfs ontkende mij in 1972 misbruikt te hebben
  En waar zit nu zijn dikke vriend Boeykens Jan .
  Nu kan het spel terug begi nnen ik ben er klaar voor

 3. Nu maakt ge een mens die het niet van nabij gevolgd hebt wel curieus met de volgende woorden: de Werkgroep Morkhoven die een hele website aan mij gewijd had, met “de waarheid over Michel Vuijlsteke” erop.

 4. Oh, een standaardtechniek van de Werkgroep Morkhoven (of van Jan Boeykens, geen idee wat het verschil tussen de twee is, eigenlijk): een heel netwerk aan blogs, waar voortudrend vanalles op gezet werd, en dat allemaal naar elkaar linkt. Door telkens weer dezelfde mogelijke zoektermen te gebruiken en met elkaar in verband te brengen, is het de bedoeling om er te proberen voor zorgen dat één van hun weblogs bovenaan de zoekresultaten van Google kwamen.

  Dit is een goed voorbeeld: http://fondationprincessedecroyBLEH.over-blog.org/article-36363714.html (verwijder die BLEH uit de URL om er te geraken, ik gun die gasten geen links) — dat hebben ze met mij ook proberen doen. Enfin, er staan nog wel verwijzingen naar mij links en rechts, maar ik ga er mij niet mee bezighouden.

 5. Het is… euhm … toch wel lichtjes een heel vreemd verhaal als ik zo lees. Als ik nu familie was van zo iemand zou mijn zoon daar nooit alleen heen gaan. Rekening houdende met de vorige gebeurtenissen.
  De vorige slachtoffers waren ook familie?

  En dan het verhaal zelf, met buurman en gemaskerde man in de kamer. ijsblokjes op de kont, koude douche, broek aftrekken…

  Maar de buurman en de gemaskerde man zijn niet opgepakt?

  Geef nu toe, dat is toch wel een heeeel bizar verhaal.

  Niet dat het daarom onwaar zou zijn. Maar dan vraag ik me toch af waarom die Vervloesem niet is geinterneerd ipv vrijgelaten… Of is zo’n gedrag de dag van vandaag normaal?

 6. Vorige keer waren het niet alleen familieleden.Ik ben ver van familie of zelfs vriendenkring .
  OOit met hem samen gewerkt en daar ook misbruikt .Als ge nu 2.5 jaar hebt vast gezeten voor de zelfde feiten en dan nog niet geleerd bent dan ben je ziek en is de enige plaats in de gevangenis en hopelijk zit daar dan ook is ene die hem een lesje leert

 7. Oei dat is niet goed voor vervloesem
  De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van Marcel Vervloesem (59).

  Dat ziet er niet goed uit voor Vervloesem reken maar op een jaar of 10 met het voige er nog bij

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.