3 reacties op “Soek-mensen”

 1. als ze niet opletten kan je blijkbaar toch foto’s van hen trekken, dat was iets anders dan toen ik er was…ligt het aan het seizoen, die hadden een zesde zintuig voor ‘verborgen’ camera’s… en boos maat! boos!
  en zeker de mannen als je hun vrouw trachtte te fotograferen…, geen last van?

 2. Dag Michel,

  Ik heb met veel interessse je verhaal gelezen over Marrackech. Vorig jaar waren we zinnens om ook daarheen te gaan. Doch als amateurfotograaf had ik gehoord dat het echt geen pretje was om daar foto’s te nemen. En zeker niet met een spiegelreflex. Nu zie ik dat jouw foto’s genomen zijn met hetzelfde toestel als de mijne…dus vraag ik me af of het toch wel zo onmogelijk was? De goesting om daarheen te gaan is er nog steeds , doch als ik geen foto’s kan nemen zegt het me een stuk minder…
  Wat is uw ervaring om daar met een D300S om je nek te lopen?
  Groeten Geert

 3. Ik heb er geen enkel probleem mee gehad. Als er iemand een aanmerking maakte: mijn vriendelijkste lach bovengehaald en gebaard van “oh sorry, ik steek hem meteen weg”.

  Om hem dan twintig meter verder weer uit te halen.

  En in intiemere gelegenheden: wachten tot men zegt dat het geen probleem is om foto’s te nemen.

  Vandaag waren we bij een Joodse Marokkaanse apotheker, met een heel kabinet vol met honderden potten vol ingrediënten. Ik heb geen foto’s genomen omdat ik het weinig respectvol vond, maar ze vroeg zelf toen we weggingen waarom ik geen foto’s had gemaakt… zo zie je maar.

Reacties zijn gesloten.