Vegestarisch, dag 15

Ups en downs, vandaag.

  • ‘s Morgens: een korst van het brood. Ik dénk dat ik een patroon gevonden heb in mijn slechte onbijtgewoonten: ik eet alleen iets als er een nieuw brood moet aangesneden worden, en als ik dan iets eet, is het de korst. Trrr.
  • ‘s Middags: oei, niets. ‘t Is niet gelukt wegens dat ik een lunchmeeting had en geen zin in een broodje.
  • ‘s Avonds: pannenkoeken gevuld met drie soorten paddestoel en room-met-sojasaus-saus, een slaatje van wortel en venkel, en een slaatje van feta en rode peper. Jawel: een echte vegetarische maaltijd, gelijk dat ze in de boekskes staan. Vergeef mij de telefoonfoto’s:

Avondeten

Champignons    Artihhe pannenkoekn

Een slaatje gemaakt

Het slaatje onderaan was ongetwijfeld veel te pikant voor bijna iedereen, maar ik ben daar wel voor: feta, geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaten, basilicum en verse chilipeper. En een mengeling van arganolie en olijfolie.

En de paddestoelen, dat vond ik zelf eigenlijk wel lekker: grote champignons in schijfkes gesneden, snel gebakken in wat olie met peper en zout, shii-takes en oesterzwammen idemdito, en dan allebei samengekletst, room in gesmeten, wat sojasaus naar smaak, en klaar!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Hoe dat jij je (hyperactieve) dag – en meestal dan nog een flink stuk nacht – kan doorkomen op drie keer niets en een pannekoek met zwammen is mij een compleet raadsel.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.