Vegestarisch, dag 15

Ups en downs, vandaag.

  • ‘s Morgens: een korst van het brood. Ik dénk dat ik een patroon gevonden heb in mijn slechte onbijtgewoonten: ik eet alleen iets als er een nieuw brood moet aangesneden worden, en als ik dan iets eet, is het de korst. Trrr.
  • ‘s Middags: oei, niets. ‘t Is niet gelukt wegens dat ik een lunchmeeting had en geen zin in een broodje.
  • ‘s Avonds: pannenkoeken gevuld met drie soorten paddestoel en room-met-sojasaus-saus, een slaatje van wortel en venkel, en een slaatje van feta en rode peper. Jawel: een echte vegetarische maaltijd, gelijk dat ze in de boekskes staan. Vergeef mij de telefoonfoto’s:

Avondeten

Champignons    Artihhe pannenkoekn

Een slaatje gemaakt

Het slaatje onderaan was ongetwijfeld veel te pikant voor bijna iedereen, maar ik ben daar wel voor: feta, geroosterde pijnboompitten, zongedroogde tomaten, basilicum en verse chilipeper. En een mengeling van arganolie en olijfolie.

En de paddestoelen, dat vond ik zelf eigenlijk wel lekker: grote champignons in schijfkes gesneden, snel gebakken in wat olie met peper en zout, shii-takes en oesterzwammen idemdito, en dan allebei samengekletst, room in gesmeten, wat sojasaus naar smaak, en klaar!

4 reacties op “Vegestarisch, dag 15”

  1. Hoe dat jij je (hyperactieve) dag – en meestal dan nog een flink stuk nacht – kan doorkomen op drie keer niets en een pannekoek met zwammen is mij een compleet raadsel.

Reacties zijn gesloten.