Doorgehakte knopen (bijna)

Kijk nu, toen ik vanavond thuiskwam zagen de muren er gelijk geelzuchtig (of beter: oranjezuchtig) uit:

De muur is ingewreven

‘t Is iets plakkerigs, ik vermoed een soort lijm om het allemaal wat te fixeren, dat er niet te veel stof en vuiligheid van de muren komt.

De vensters en de muur

En verder voor de rest: vrijdag komen we samen met architect en verbouwmens en een gespecialiseerde dakmens. Zo’n mens waarvan de architect zegt dat het een ongelooflijke krak is, waarvan hij altijd hoopt dat hij hem niet nodig zal hebben. 

Maar nu dus wel, zucht. Vrijdag meer!

Voor de rest is er in het achterhuis een kastje rond de boiler en de technieken gebouwd, en stonden de ladekasten eergisteren al klaar, heeft mijn broer gisteren het grootste deel van de kleerkast in mekaar gevezen, is er vandaag al een vervangstuk moeten gehaald worden voor voornomende klaarkast wegens alsdat er een vekeerd geperforeerd plankje bijzat, en kunnen we eigenlijk ook al handvaten aan de kasten beginnen vastmaken. En morgen misschien de deuren aan de kleerkast.

Benieuwd wat morgen verder brengt, van het verbouwmensenfront. Hopelijk niet al te veel onaangename verrassingen meer.

4 reacties op “Doorgehakte knopen (bijna)”

  1. Dat gekleurd spul tegen uw muren zal wel Betocontact of iets van die strekking zijn. Dient (geloof ik) om de pleister goed aan de muur te laten hechten.

    ps: Handvaten -> handvatten… Heb hier al een paar keer handvaten zien staan. Nu kon ik mezelf niet meer bedwingen en moest ik er iets van zeggen. 😉

  2. Als Zement gelijk heeft (en ik geloof ik hem wel) dan hoef ik me daar dus nooit meer aan te ergeren? Hoera!

Reacties zijn gesloten.