Achterhuis boven: bijna klaar

Sandra zat bij familie, en ze wou tonen hoe het met ons achterhuis zat. Dat ik dus foto’s moest gaan nemen, en of ik de folie van de kasten zou halen ook. Die folie is iets lichtblauws dat de blinkende dinges van de kasten moest beschermen tegen grove werken, maar aangezien de grove werken daar gedaan zijn…

Bij deze! De kleuren zijn wit, paars en groen:

Bed en stoeltje

Met stoeltjes die ik ooit van de vuilnisbelt gered heb, en een bed dat we al jaren geleden gekocht hadden maar nog nooit in elkaar gestoken, en een kleerkast en andere meubels van bij Ikea:

Spiegel in de kleerkast

Een zeer smalle tafel om op te studeren en niet veel meer dan dat te doen in plaats van het voorziene studeermeubel dat in de wand zou ingebouwd zijn.

Een relatief groot dubbel bed in het midden van de ruimte in plaats van een enkel bed tegen de muur, en kasten waar we het bed gingen zetten in plaats van tegen de achtermuur (want die loopt zó schuin ten opzichte van de gevel, dat het om zeeziek te worden was als die kasten helemaal scheef ten opzichte van de plankenvloer stonden).

Bed en bureau en kasten

Vanuit de hoek van de kleerkast

Een lavabo om u aan te wassen en eventueel een glas en een bord en wat bestek af te wassen in plaats van een muur met daarachter kasten en een douche en een lavabo, wat uiteraard een veel grotere open ruimte geeft dan als er een muur in het midden van de kamer zou staan.

Zicht van de hoek naar de trap

En dat geeft dan in totaal:

Overzicht vanop de trap

(Er komen nog een paar zitzakken bij, en gordijnen, en een trap.)

7 reacties op “Achterhuis boven: bijna klaar”

  1. Pingback: Facebook

Reacties zijn gesloten.