Schuilen voor de regen, check

We zaten op het strand, Sandra achter een tent tegen de wind met de papieren bloemen die moesten verkocht worden, de kinderen in en uit het water (zwem-t-shirts, beste uitvinding in lange tijd), en ik op de plooistoel, met een boek in de branding (Anne McCaffrey’s Pern-boeken aan het herlezen, ha).

http://farm8.staticflickr.com/7274/7706439846_e44e28126e.jpg

Er waren al wolken toen we toekwamen, maar toen waren er plots veel meer wolken, en was het plensbui, met alleen in de verre verte nog een beetje blauw::

http://farm9.staticflickr.com/8426/7706438340_0733cb4e63_z.jpg

 — en uiteindelijk zelfs dat niet meer: een muur van grijs van boven tot onder, en dikke druppels. 

Ik ben naar het appartement voorgegaan terwijl de rest tenten en bloemen en gerief opplooiden, ik heb warme chocolademelk gemaakt, en dat was het dan, voor vandaag. Vanavond frieten uit de frituur en kip van de kip aan het spit-man.

Oh, en het slechtnieuws-goednieuws-nieuws van de dag? Ik ging bij de apotheker met één van mijn voorschriften mijn favoriete gespecialiseerde pijnstiller halen, en de apotheker zei me na een minuut of vijf rommelen in zijn kasten dat het middel dat ik wou uit de handel genomen was. Zo jammer! Het werkte zo goed, en ik was zo’n fan van de nevenwerkingen! 

Er bleek wel iets gelijkaardigs te zijn, waar zelfs geen voorschrift voor nodig was. Ha. We zullen zien, vannacht. 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ben aan het kijken naar die eigenaardige zeefoto. Ik zou zeggen downloaden van het gratis Hugin en hop fantastische panorama’s.

  2. @chris: behalve dat ik lang niet genoeg foto’s genomen heb en dat het niet gecropt is, vond ik het nog meevallen. 🙂

    Voor uit de losse hand en zonder bijkomende hulp op een telefoon in elkaar gestoken te zijn, dan toch. (En ik heb Hugin nooit echt af gekund — is het ondertussen beter dan PTGui?)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.