Een dagje Amsterdam

Flawless victory!

Opgestaan om zes uur en de kinderen uit bed geraapt. Kinderen zich doen aankleden, doen eten, boterhammen gesmeerd voor ’s middags, en hopla: 

Allemaal klaar!

Iedereen klaar. Om, godbetert, 6u35 ’s morgens. We hebben dan maar nog een beetje rondgelummeld, en om tien voor zeven aangezet naar school. 

Toegekomen op school om 7u, kinderen daar gedumpt (de school zou pas open gaan om 7u30, trrr), naar het station gefietst, en hopla, ’t was 7u10 en de trein vertrok pas om 7u50. 

Iets gedronken, een croissant gegeten, boek gelezen, staan wachten op collega Ron. 

Op de trein naar Antwerpen Centraal gestapt, in slaap gevallen, wakker geworden, uitgestapt, de roltrap naar beneden genomen, een paar minuten later de Fyra op (die had och here maar 7 minuten vertraging, da’s niets), in slaap gevallen, wakker geworden in Amsterdam Hauptbahnhof, buitengestaan, tram 4 genomen naar het Frederiksplein, paf! Toegekomen om 10u55, en we waren afgesproken om 11u voor de meeting. 

Hyves

Meeting meeting meeting, uitleg uitleg uitleg, iedereen content, en dan weer terug. Te voet van de ene kant van Amsterdam terug naar het station, en toch maar moeten constateren dat het goed gesteld is met de aanwezigheid van Vlaanderen en Gent in Amsterdam:

Gents, ha.

Weet Bart hiervan?

En kijk nu: 

N-VA!

Enfin bon, te voet van Frederiksplein via onder meer het leuke Athenaeum en het machtige American Book Center (waar ik content van ben dat ik er niet in de buurt van woon of ik was al mijn geld kwijt) en een café terug naar de Fyra, op de trein, slapen tot Rotterdam, wakker worden, boek gelezen, spelletje gespeeld, toekomen in Antwerpen, trap naar boven, aansluiting op vijf minuten, trein naar Dampoort, thuis!

Een groot gemak. 

2 reacties op “Een dagje Amsterdam”

  1. “waar ik content van ben dat ik er niet in de buurt van woon of ik was al mijn geld kwijt”

    Tsss. Ge hebt misschien nog wel geld voor boeken, Vuijlsteke, maar geen plaats meer. Come to think of it… hoedat ge eigenlijk de Limerick niet hebt overgenomen!?

    1. Ik ben bang van winkels waar ik dreig persoonlijk aangesproken te worden. 🙂

      (en in ABC hebben ze echt een volledige verdieping vol science fiction en fantasy, en hebben ze ook board games en rpg-gerief en… Aaargh)

Reacties zijn gesloten.