Ik was een beetje kapotjes

Ge moogt dan al plannen en doen: het is pas als de boeken er staan, op de planken, dat het een beetje een idee geeft van wat en hoe.

Uiteindelijk vandaag van toch maar besloten om alle non-fictie bij elkaar te kappen. En alle alternatieve geschiedenis bij science fiction & fantasy te smijten.

En ook om alles een kast of zo op te schuiven, en om te proberen om pockets en hardcovers toch maar door elkaar te zetten. Waardoor ik plaats verlies, zeker dat, maar wat het alfabetisch zetten meer, euh, alfabetisch maakt.

En dan nu even doodstuiken, denk ik.

7 reacties op “Ik was een beetje kapotjes”

  1. De Harry Potters zijn een paar keer van plaats veranderd, zie ik. ( de rest ook, maar ‘t is zoals met potjes met een balleke onder, je volgt enkel het potje met het balletje eronder).

  2. (Even totaal naast de kwestie: je RSS feed geeft hier problemen – laatst zichtbare RSS-bericht dateert van 9/11. Als ik het opnieuw probeer in te stellen, zegt-ie ‘bevat codefouten’.
    Misschien ben ik alleen, in dat geval geen probleem, maar misschien zijn er nog andere ‘slachtoffers’ die je berichten missen.

Reacties zijn gesloten.