Oogpijn

Ik moest daarjuist even in bed gaan liggen tot de pijnstillers begonnen werken: epische hoofdpijn en zo, van het genre achter de ogen. Ik ga dan eens moeten naar een kenner ter zake gaan om te vragen of het clusterhoofdpijn mag noemen, denk ik. 

Maar toen viel het me te binnen: misschien was het wel omdat ik veel te veel met mijn ogen gerold heb, deze namiddag bij het dansoptreden van The Dance Factory. Ik ben niet zo heel erg aan het gegeven arty farty in combinatie met veul te veul te veul emootsies, blijkt. 

Maar het was wel mooi gedanst op de muziek van die stagiair van Clement Peerens:

En hey, kijk, de ogen doen geen pijn meer en het hoofd wil weer mee — ik ga eens een boek lezen terwijl ik naar televisie kijk, peins ik. 

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik zit mij af te vragen hoe die Barman zo serieus kan blijven kijken. En er zijn veel te weinig close-ups van de Mauro. Vind ik, he.

  2. Ik heb niet genoeg drugs genomen om die clip te snappen denk ik. Leuk spionage-thema dat zich afspeelt in een retro setting met scifi elementen, en dat willekeurig schaap vind ik ook nog te pruimen, maar razorblade airhockey? Dafuq did I just watch?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.