Fuck zomer

Ik heb een hekel aan de zomer. Bah warmte.

Tijd dat het regent en koud is en dingen. Ik ben uit protest al drie dagen niet meer uit het huis geweest, en ik denk dat ik dat op woon-werkverkeer na zo ga houden, tot het gedaan is met warm weer zijn.

Ik kan tegen zon en alles, maar als het binnen in huis zo warm is dat uw drank op vijf minuten een lauw soort stroop wordt en dat alle oppervlaktes warm aanvoelen: neen.

Neen.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Ge zijt precies die hen, die hier nu al drie dagen zit te puffen op heur nest in een snikheet kiekekot, de sloor. Terwijl het buiten zó veel beter is, toemetoch!

  2. Join the anti warm weer club. Ik zit er ook in :). Ne mens moet hier begot airco beginnen kopen in dit land… wait what? Did that 2 years ago, kthxbai pufzomer. ALhoewel ik er nog altijd een hekel aan heb om er in te moeten, net een overjaarse stoomketel. Ik protesteer daar dan altijd tegen door er een punt van te maken uit te leggen aan mensen die “goed weertje he” zeggen dat dit soort weer veel schadelijker is dan kou. En ik zeg dan altijd dat ik hén in de winter wel zal uitlachen muha

  3. Ik ben ook geen mens met deze hitte, en het meest ergerlijke is dan nog het weerbericht : het ziet er héél goed uit ! Volop zon en 32 graden ! Maar wel niet buitenkomen zonder bescherming, en zéker niks doen want dan val je dood. Maar verder : super weer ! Aaaaaargh …

  4. Gaat het vanaf morgen niet iets koeler, lees draaglijker, worden? I hope so want dit is teveel van het goede 🙂

  5. Dat moet zo van de warm weer lobby he. Er is altijd veel animo onder het halen van een hitegolf want als de weerman dat aankondigd migreren de opperwezens van dit land naar de kust en dat is kassa kassa 😛 dat is serious business.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.