Toch eigenlijk liever een kat, eigenlijk

Op het werk loopt Zigi de hond meestal zinloos gelukkig te zijn. In het bureau waar ik zit, is er tapis-plein en een zetel die gemakkelijk zit en schijnt de zon, dus als hij niet rond zichzelf loopt of zijn deken probeert op te eten of zijn been aan het kapotknauwen is, ligt hij te maffen in mijn buurt.

Zigi

Ik ben niet tegen honden hé, maar toch: thuiskomen en dat dan de kat op mijn schoot komt liggen, dat is duizend keer beter dan zo’n hond, vind ik. Dat is zacht, dat is warm, dat is aaibaar, dat zijn geen knoken als ge het vastpakt, dat zwiept niet met zijn staart.

En ge weet wat ge er aan hebt, aan katten:

jW80YTi

Helder.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Mmm, ik ben ook fan van katten en ik was tegen (allee niet zo voor) honden, maar nu denk ik dat je gewoon het juiste type hond moet vinden. Onze nieuwe hond is een schatje en veel liever en knuffeliger dan onze katten samen ooit geweest zijn. Small dogs rule!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.