Like a barely functioning alcoholic

Als ik wakker word, duw ik op een knop op mijn telefoon. En als ik ga slapen, duw ik ook op een knop op mijn GSM — ik val meestal in slaap binnen de minuut nadat ik op die knop geduwd heb.

Mijn telefoon weet ook wanneer ik waar ben, dus ook wanneer ik op mijn werk ben.

Die gegevens zijn bovendien uit die telefoon te halen, en dan is het géén werk om een (weinig elegant) scriptje te schrijven dat van die gegevens een grafiekje maakt. Dat geeft dan dit, voor de periode van 16 juli 2013 tot nu:

20140730_slapen_nl

Klik vooral voor al het triestige detail. (De vuiligheid, trouwens, is niet dat het soms weinig uren zijn op een week, maar wel al die kleine gaatjes: ik kan mij zelfs niet herinneren wanneer ik nog eens een meer dan een paar uur na elkaar, laat staan een hele nacht aan één stuk doorgeslapen heb.)

En ja, dat werkt op den duur op uw gemoed, vreemd genoeg.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Onvoorstelbaar dat ge op zo weinig slaap kunt overleven. Een paar zo’n nachten en ze mogen mij bij elkaar vegen.

    Je hebt wel een heel kort ochtendritueel. Ontbijt je op het werk?

  2. misschien weinig troost, maar inslapen binnen de minuut, ik wou dat ik dat ook kon zeggen. Helaas voor wat er achter komt ! (bij jou)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.