Productieve dag

Ik heb vandaag denk ik zo’n tweehonderd pannenkoeken gebakken voor het sinterklaasfeestje op het werk morgen. En dat boekje is ook gelayout geraakt vorige nacht. En ik heb op de kookles zo hard gekookt dat mijn mink veelteveelste graads verbrand is, en dat ik nu met zo’n funky blauw vingercondoom rondloop.

Verder ben ik wel een beetje geradbraakt, maar hey, what else is new?

Oh, en binnenkort is het weer kersthappening op school, mede-georganiseerd door mijn betere helft:

SB_happening_2014 klein om na te kijken niet door te sturen

Iedereen welgekomen, zoals ze zeggen.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Staat daar echt ‘humaniora’ op? Het is al tijden geleden dat ik dat woord nog zag opduiken. Nuja, waarom er ‘aso’ van maken als het binnenkort iets wordt als ‘doorstroomrichtingen’ of weet ik veel.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.