Links van 27 maart 2015 tot 31 maart 2015

Waarom de milieubeweging het ggo-dossier mag loslaten | Stijn Bruers, one world activist
Wat ik ook al een tijd volhoud: "Ik besloot hetzelfde te doen als wat de milieubeweging doet in verband met de klimaatopwarming: kijken of er een wetenschappelijke consensus bestaat die gebaseerd is op de meest betrouwbare wetenschappelijke studies zoals systematische reviews en meta-analyses gepubliceerd in toonaangevende peer reviewed topvakbladen zoals Nature en Science. Binnen een paar uur brokkelde mijn anti-ggo houding volledig af. Het ene na het andere bezwaar tegen ggo’s dat ik ooit van de milieubeweging hoorde, werd weerlegd. En ik kwam tot het inzicht dat de strategie en de houding van de milieubeweging op het vlak van ggo’s beangstigend sterk lijkt op de strategie en de houding van klimaatontkenners, net de groep waar de milieubeweging zich zo sterk tegen verzet."

Sounds of the Bodleian
You are listening to the sound of the Bodleian Old Library Upper Reading Room

Philip Greenspun’s Weblog » Ellen Pao v. Kleiner Perkins wrap-up
The jury has returned and Kleiner Perkins is not guilty of sex discrimination. How is it possible to lose a lawsuit like this in one of the most plaintiff-friendly jurisdictions in the world?

Wat is het verschil tussen N-VA en CD&V? – Mark Eyskens
Vlaamse nationalisten hebben nog steeds niet de intellectuele moed om aan de bevolking een evidentie uit te leggen. Het begrip ‘volk’ wordt steeds meer onwerkelijk en dient vervangen door het concept en de realiteit van multiculturele ‘bevolking’. De multiculturaliteit is een feit en dat feit is onomkeerbaar. De grote, ingewikkelde opdracht is multiculturaliteit om te zetten in interculturaliteit. Het is de interculturaliteit, die discriminaties en irrationele angsteffecten voor de vreemdeling moet onmogelijk en overbodig maken.

Being Andre the Giant – CBSSports.com
The third of Boris and Marianne Roussimoff's five children, Andre was born in the French town of Coulommiers on May 19, 1946, reportedly weighing 11 pounds. The Roussimoffs raised their family in Molien, a small village less than 40 miles east of Paris. Life began to change for Andre in early adolescence. He grew substantially, reaching six feet tall by the time he was 12, seven feet by age 18. He was physically enormous, immensely strong and distinctly charming. His voice was ultra-deep. People were drawn to him. Word of mouth spread fast about young Andre, the giant.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.