Links van 24 april 2015 tot 2 mei 2015

jamstik+ The SmartGuitar by Zivix — Kickstarter
A portable guitar that teaches you to play, sounds like any musical instrument and connects wirelessly so you can play guitar anywhere.

The Unhappy King of Snooker – The New Yorker
Heerlijk artikel over Ronnie O'Sullivan.

Zeppelin
A web-based notebook that enables interactive data analytics. You can make beautiful data-driven, interactive and collaborative documents with SQL, Scala and more.

Quinoakutten – VPRO
Het is donderdagochtend half tien en in mijn tijdlijn heb ik al drie foto’s voorbij zien komen van karaffen water met daarin slierten komkommer. Ik ram mijn voorhoofd een paar keer tegen mijn tafel, tot ik me beter voel. Een foto maken van je water met komkommer en die op internet zetten; het is alles wat er mis is met de wereld. Naast de man die allemaal mensen onthoofdt dan hè.

Blog Dyab Abou Jahjah – Web-site of Dyab Abou Jahjah
Droevig. En sterk. "Een land zoals Libanon, een land van veel problemen, van weinig geld en van vier miljoen inwoners, ontvangt bijna twee miljoen vluchtelingen. Europa, een continent met veel landen, met een sterke economie en met 300 miljoen inwoners, debatteert over 5.000 of 10.000 vluchtelingen. Het is zo cynisch dat je niet verder geraakt dan de schok en de vernietigende teleurstelling."

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.