Rapture!

Soms vraag ik mij ook wel eens af waar ik mij mee bezig houd

Ik was via /r/amibeingdetained op een filmpje terechtgekomen van een Amerikaanse religieuze nut die weigerde zich te identificeren bij een grenscontrole wegens dat hij beweerde dat hij volgens de Bijbel een Israëliet was(don’t ask), en toen klikte ik door op ’s mans kanaal, en voor ik het wist waren we twee uur later — jawel, TWEE. UUR. LATER. — en had ik met volle aandacht van begin tot einde gekeken naar de documentaire “After the Tribulation: The Pre-Tribulation Rapture Fraud Exposed”.

Déze documentaire, dus:

Ik vond het machtig interessant. En zeer redelijk, ook: ja natuurlijk is “pre trib rapture” belachelijk, daar ben ik nu helemaal van overtuigd.

(En ook bijzonder fascinerend hoe jong die gast is, en hoe ik het mij zó kan inbeelden dat zo’n soort mens tweeduizend of meer jaar geleden precies zo’n discussies zou kunnen gehouden hebben. En wat het zou geweest zijn om Jezus of Mani of Mohammed op YouTube te zien.)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.