Geen productieve dag

Wakker om 8 of zo uur, terug in bed om halftien of zo, uit bed om halftwaalf of zo, wat aan tafel gevegeteerd met Louis en Zelie, boek gelezen in de zetel, om 1 uur wakker geworden met pijn aan mijn rug en mijn nek (te kleine zetel, bleh), in mijn bed gekropen, geslapen tot halfzes of zo.

Tja.

Het had ongetwijfeld ook anders gekund, met barbecue op het plankier en zo, maar het is mislukt. De kinderen hebben wel gestudeerd, er is altijd dat.

Ik dacht dat het voor de rest van de dag niets doen zou worden, maar zie: het is vanavond blijkbaar een dikke steak met asperges en bearnaisesaus, wist Zelie mij te vertellen na ruggenspraak met Sandra (die met de twee jongste naar Bobbejaanland was vertrokken vanmorgen). Dus moet ik mij naar het kookvuur begeven.

Toe maar.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.