Kapot

Just my luck: een nieuwe Surface in dienst genomen, en hij is al kapot.

Jaren aan een stuk niéts van problemen gehad met de Pro 2, en nu na een week of twee: in slaap gevallen en niet meer wakker te krijgen. En ik had nota bene juist mijn keyboard gekregen ook.

De mensen van de winkel wisten mij te zeggen dat ik ofwel morgen mijn computer terug zal hebben, ofwel dat het zéker drie weken zou duren. Euh, vervangcomputer, iemand?

En ook nog zoiets: ik had alles op OneDrive staan, maar om de één of andere mijn niet bekende reden, was dat ding gestopt met synchroniseren 26 dagen geleden. Zesentwintig dagen.

Fuck.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. De truk van 30 seconden power en volume inhouden geprobeerd? Toen hij net uit was heb ik ook een stuk of 3 keer het probleem gehad dat hij niet meer wou opstarten na slaap… Na enkele firmware updates ergens een jaar geleden heb ik het niet meer voorgehad. Maar ik kon toen elke keer terug opstarten na 30 seconden power en volume ingedrukt te houden. Of iets in die aard, je kan de juiste combinatie terugvinden op het web.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.