Leve de diverse Vlaamse media

Ik kijk ook graag eens naar De Slimste Mens.

Ik probeer mij dan niet al te hard te ergeren aan de knullige ‘jury’ die dan zogezegd spontaan allerlei witzigheden doet (leer écht eens minder van uw blad af te lezen, beste jongens en meisjes, het is meestal erg gênant). ’t Is in het algemeen een wijs programma, met vragen die net gemakkelijk genoeg zijn om een mens de indruk te geven dat hij het ook allemaal zou kunnen, zo vanuit zijn zetel, en vaak ook grappig en zo.

Maar is dit echt nodig?

Pa-gi-na’s aan een stuk, met stapels filmjes erbij, de nabespreking. Ik had er nog een hele reeks kranten kunnen bij zetten.

Ik ben zo al niet de meest opgewekte persoon ter wereld, en van pakweg Newsmonkey verwacht ik het nog, maar als het op zo ongeveer elke krantenwebsite van Vlaanderen zie, dan wordt het mij droef te moede.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Toch vooral een erg puberaal programma. Aangebrand mopje, gniffel, gniffel, gniffel… Oh kijk een blote tet, woehaha.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.