Spannende dagen

Allemaal spannend!

We hebben thuis nieuw internet — of beter, ’t is te zeggen, de modem is vervangen. Hopelijk zouden we nu in de programmagids op tv ook méér dan één dag naar voor moeten kunnen kijken, en lukt het ook om programma’s te herbekijken en zo.

We hebben een hele bundel met persoonlijke informatie neergelegd en we kijken uit naar opvolginterviews daarover, we zijn in blijde verwachting van nieuws over de laatste loodjes van de keukenverbouwing, en er is perspectief op een nieuwe voordeur en we gaan ook zwaar op zoek (premiezoeker to the rescue) naar wie er ons voor welk deel van de verbouwiningen eventueel geld zou geven.

En! Vanavond! Is! Het! K3! Zoekt! K3!

(Benieuwd of de transparante poging van Studio 100 om Jindra underdog-achtig sympathiek te maken zal gelukt zijn.)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Telenet ?
    Als je enkel de tv programma’s van de volgende dag kunt zien, dan kan je volgens mij ook geen gebruik maken van andere digitale diensten, of wel ?
    Als je enkel de programma’s van de volgende dag kunt zien, dan wil dat zeggen dat uw digicorder op hetzelfde subnet zit als uw pc’s, terwijl die digicorder buiten uw LAN moet kunnen.
    Ik heb dat hier opgelost door op mijn router openWRT te installeren, en één van de LAN poorten op een dezelfde VLAN te zetten als de WAN poort.

  2. Premies zijn belachelijk en geldverspillend. Je hebt mensen nodig om de regels op te stellen, te implementeren, burgers moeten info opzoeken en doorgeven etc etc. etc. Verlaag gewoon de belastingen en er blijft meer over voor de burger die daarmee kan doen wat hij wil. Maar als je in een land leeft waar zelfs de liberalen de belastingen verhogen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.