Batahlan

Vandaag zonder fototoestel op pad gegaan. De toer van de stad gedaan — ja, het is allemaal echt zeer rustig, zelfs bij ideaal weer zoals vandaag. En ik vind dat niet eens erg. Liever zo dan op koppen te moeten lopen.

Oh, en ik ben alsnog op Batahlan geraakt. Ook daar zeer, zeer rustig. Maar wel gezellig, op een manier.

Ik ga morgen terug, denk ik.

Zeker nu mijn papieren in orde zijn en ik niet meer met een geïmproviseerde-door-de-rangers-gemaakte foto moet rondlopen.

20160718_153016

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik ga nu iets raars zeggen. Ik heb je gezien, en ik was je bijna komen goeiendag zeggen. Vreemd hé, ik lees je hier, heb het gevoel dingen van jou te weten maar de drempel was te hoog. Ik kon me voorstellen dat je dat vreemd zou vinden

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.