Blast from the past

Ik weet het weer, wat het tweede ding was.

Een zeker Steve James, mij verder onbekend, stuurde mij deze mail:

Hi there,

I am currently working with a leading retailer who operates in the same market as game.co.uk. I noticed your site has published a very interesting article, Alles is pudding, which is why I think a collaboration between us could work well.

We would like to feature a bespoke piece of content on your site, which we think would be of great interest to you and your audience. For the privilege of being featured on your site, we would be happy to offer you a fee of $50.

We hope to hear back from you soon.

Kind Regards,
Steve

En dan ging ik lezen wat ik bijna tien jaar geleden geschreven had onder de titel “Alles is pudding”. En vraag ik mij af wat die Steve James in ‘s hemelsnaam bezielde.

Of beter: hoe deze boodschap wel door de spamfilter van Google geraakt is en vele tienduizenden geliukaardige nonsens niet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.