Eten klaarmaken voor een paar honderd man

Ik heb vandaag eten staan klaarmaken voor zeer veel volk. Kijkt:

20161001_140246

‘t Is voor vrienden die een al 20 jaar een winkel hebben en daarom een quiz organiseren, en of ik eventueel geen vragen zou kunnen stellen? Welzeker dat — ik verzin graag al eens een quizvraag.

En omdat het geen is quiz zonder (a) minstens één nazi en (b) vergeten groenten… Ik had twee nazi’s in twee verschillende beeldronden, en dit zijn de vergeten groenten. Een blokje rammenas, een schijfje pastinaak en een schijfje zoete aardappel.

En voor de rest is het afwachten en zien of de vragen niet te gemakkelijk of te moeilijk zijn. Ik persoonlijk vind ze bijna allemaal te gemakkelijk, maar ik vermoed dat ik niet de maatstaf ben voor een publiek dat zowat allemaal klant is van een optiek en dus niet noodzakelijk een echt quizpubliek is. Wee!

2 reacties op “Eten klaarmaken voor een paar honderd man”

Reacties zijn gesloten.