Kluten en esbattementen

In de agenda stonden gisteren drie info-avonden. Eentje bij Anna (zesde leerjaar), eentje bij Z & A (kleuterschool), en eentje bij Jan (eerste middelbaar).

Sandra moest spreken bij de kleuters (oudervereniging voorstellen), de leraar van Anna hebben we ondertussen ook al een paar keer zijn intro weten geven, maar de school van Jan, daar was ik nog nooit geweest.

Ik dus op de fiets, ruim op tijd zoals altijd als ik het allemaal zelf voor het zeggen heb (ahem). Info om 19u30 in Sint-Amansberg, vertrokken om 19u08 thuis.

Fiets naar de Dampoort, Antwerpsesteenweg op, Visitatiestraat in… oh wacht. Had Sandra niet gezegd dat het Heiveld was? Grmbl. GPS op Heiveldstraat. Vier minuten fietsen later: ding ding ding, ingang van de school. Met in grote koeien van letters: KLEUTERSCHOOL EN BASISSCHOOL.

Hm. Toch niet hier? Naar de website van de school, gezien dat de humaniora toch in de Visitaitestraat zit. GPS op Visitatiestraat: stuurt mij weer de Antwerpsesteenweg over, door het kerkhof, om daar dan aan de andere kant op een gesloten hek te komen. Terug. Rond het kerkhof, naar richting Grondwetlaan. Visitatiestraat in, op zoek naar nummer 5.

GPS zegt altijd rechtdoor, over het Campo Santoplein en dan ben ik er. Ik zet de GPS af, rijd over het Campo Santoplein, en plots gaan de straatnummers de verkeerde richting uit. Ik blijf doorrijden, maar ik kom weer op de Antwerpsesteenweg uit. Gr.

GPS weer aan, Visitatiestraat ingegeven, stuurt mij terug over het Campo Santoplein, maar daar gaan de nummers weer allemaal naar boven.

Ah. Het verlengde van de Visitatiestraat is de Halvemaanstraat, de Visitatiestraat zelf buig af op het Campo Santoplein. En nummer 5 wijst naar een grijs gebouw dat er dicht uitziet. En het is ondertussen al kwart voor acht.

De enige mogelijke conslusie: ik zal mij vergist hebben, het zal infoavond geweest zijn voor de basisschool. Terug naar huis.

En toen Sandra thuiskwam, bleek dat er aan dat Heiveld ook een Humaniorapoot is. Dus misschien was het wél infoavond.

Zucht.

Aan de positieve kant: ik had geen tijd om te koken, we hebben pizza besteld, die was uitstekend lekker, en het was een zeer fijn familiemoment. Ha!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.