In de plooi

Dat is waar het allemaal in begint te vallen: in de plooi.

De weekkalender ziet er voorlopig ongeveer zo uit:

  • Maandag en dinsdag vertrekt Sandra voor dag en dauw naar haar nieuw werk in de verre Denderstreek (don’t ask). Kinderen aankleden, ontbijt maken, boterhammendozen vullen, papieren tekenen, dingen uitprinten die gisteren eigenlijk hadden uitgeprint worden. Zelie en Louis gaan naar school met de fiets, Jan gaat naar school met de bus, Anna en Z fietsen met mij mee naar school, A zit vanachter op mijn fiets. Sandra is na zeven uur thuis, dus ik zorg voor de kinders en voor eten en alles. Jan gaat met de bus naar zijn voetbaltraining, op dinsdag gaat Louis gaat naar breakdance en Sandra naar Brugge kookles volgen (snirf).
  • Woensdag, donderdag en drie vrijdagen op vier is Sandra thuis (ze doet een halftime en er worden nogal veel uren geklopt op twee dagen) (don’t ask), en is het ‘s ochtends wat meer verdeeld en kan ik in theorie een half uur langer in mijn nest blijven liggen.
  • Woensdag Jan gaat naar trompetles, daarna naar breakdance. In de namiddag gaan ze in principe ook allemaal langs bij mijn mama.
  • Donderdag is er ‘s avonds weer training voor Jan.
  • Vrijdag is er Woord voor Anna, AMV voor Jan, en doet Louis animatietekenen.
  • Zaterdag is er voetbalmatch voor Jan, scouts voor Louis, Jan en Anna en Jin dacht ik voor Zelie.

Het zit dus allemaal nog niet zo vol als vorige jaren: Zelie heeft wegens studeren een resem dingen afgezged, Anna is gestopt met turnen wegens incompatibiliteit met de trainers en met klarinet wegen incompatibiliteit met goesting om thuis te oefenen.

Moet er nog bij komen in de volgende weken: Anna circusschool, zwemles Z & A. En ik zal wel nog dingen vergeten zijn, maar dat zien we dan wel. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.