Georgisch varkenshaasje

Om de zoveel tijd maak ik eens iets waarvan ik zelf achterover val.

Vandaag was het van dat:

Ik kook niet graag zeer uitgebreide dingen, ik gebruik liefst zo weinig mogelijk pannen en verfijning is ook al niet echt aan mij besteed, dus ziet het er meestal uit als iets dat iemand anders al eens opgegeten had. Ik weet het.

Maar dit was onnoemelijk lekker.

Varkenshaasje aangebakken, rijst op zetten, vlees uit pan, sjalotje in de pan van het vlees, kleuren, kruiden erbij (peper, koriander, dille, laurier, hysop, tijm, basilicum, bonenkruid, dragon, peterselie, citroenmelisse, marjolein), minuutje laten bakken, blussen met melk, op laten staan tot de rijst klaar is, vlees weer bij saus, rijst in saus, klein handje vers geƫminceerde munt erbij, wat extra peper: klaar.

Voor herhaling.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.