Helemaal ontregeld

Ik sta op, ik ga naar beneden, toilet, ontbijt (yoghurt en een boterham), boterhammen voor ‘s middags maken, naar boven, badkamer, slaapkamer, kleren aan, uurwerk aan, koptelefoon in, telefoon in borstzak, stappentellerding in linker broekzak, Kindle in rechterverstzak, podcast aan, computer meeschoeberen, terug naar beneden, medicamenten pakken, computer en boterhammendoos in fietstas, naar het werk. Sorted.

Dat is de normale gang van zaken, en dan kan ik er voor de rest van de dag tegen.

Vandaag lag mijn computer uitzonderlijk in de slaapkamer in plaats van in de living, en was er geen brood meer waardoor het sandwichen geworden zijn. En was heel het systeem om zeep: ik ben mijn Kindle vergeten en ik heb mijn uurwerk niet aan.

20170809_14563

 

 

Niet goed. Ik heb al twintig keer naar mijn rechterpols gekeken vandaag. En ik had geen boek om te lezen tijdens de schaft.

Zeer, zeer vervelend. Dat gaat toch deze maand niet al te veel meer moeten voorkomen, ik kan daar niet zo goed mee om.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.