De verkiezingen zijn begonnen!

brief

Hallo, Tom!

Bedankt voor je brief, Tom.

Tom, ik heb de bevraging van PVDA inderdaad al ingevuld. Als mijn mening gevraagd wordt, Tom, dan geef ik die graag. Ik heb, ben ik wel zeker Tom, aangegeven dat ik niet meteen zin had om praktische medewerker te worden.

Maar Tom, toch bedankt dat je het me nog eens vraagt. Je kan niet zeker genoeg zijn, denk ik dan maar, Tom.

En fijn ook, Tom, dat die software die Jeremy en Bernie ook gebruikten zo goed lijk te werken, Tom. Echt, ik meen dat: echt aangenaam dat er, Tom, gepersonaliseerd gewerkt kan worden, en professioneel en zo, Tom.

‘t Is gewoon, Tom, dat ik niet zo graag, Tom, enorm veel aangesproken word, Tom, met mijn voornaam, Tom, in een brief, Tom, die duidelijk, Tom, één van honderden identieke brieven is, Tom.

Ik vermoed dat dat in de handleiding stond, Tom, zo van “Spreek ze persoonlijk aan”, maar Tom: ik denk dat dat vooral in de Youstaaited Neets werkt, Tom. Want bij mij? Bij mij, Tom, komt dat heel al snel over als “Ja ook u MEVROUW VUJLSTEK M heeft gewonnen in de tombola klik snel op de link voor u MEVROUW VUJLSTEK M dan ziet u of MEVROUW VUJLSTEK M de winnaar is“, Tom.

Dus, Tom, misschien iets minder van dat?

Maar verder, Tom, nog veel succes. En uiteraard: may the best men/women win, Tom.

 

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.