Het was al lang geleden

Ik ga dit weekend achter de computer zitten en programmeren: ik had een tijd geleden iets gemaakt voor Refu-Interim, dat is nu al een tijd in intensief gebruik, en na brainstorms en workshops en nadenken allerhande was er een reeks change requests.

Zoudt ge willen geloven dat ik al twee uur verspeeld heb met alleen maar de werkomgeving weer opzetten op mijn computer? En git te temmen? En database-shizzle in orde te krijgen? En ime en thumbnail caches en statische-file-generators? En mij te herinneren hoe het weer zat met virtualenv op de server?

Maar hey! ‘t Is allemaal (denk ik) (hoop ik) in orde. En dus kan er een marathon beginnen. Met allemaal dingen die er eenvoudig uitzien maar eigenlijk zeer lastig zijn, en allerlei dingen die er zeer moeilijk uitzien maar eigenlijk doodsimpel.

Zoals altijd bij programmeerdingen, dus. 🙂

Één reactie op “Het was al lang geleden”

Reacties zijn gesloten.