IMatch nieuwe versie

Ik dacht, ik zal eens een postje schrijven over hoe mijn ideale image management software er zou uitzien.

Ik had een tijdje geleden al eens een reeks programma’s bekeken (IView, IMatch: één, twee, allerlei in ‘t kort) om uiteindelijk bij IMatch te eindigen, ondanks de hondslelijke interface.

Ik heb het een tijdje tot mijn redelijk grote tevredenheid gebruikt, maar uiteindelijk gebruik ik al een tijd, sinds eind vorige zomer, Microsoft Digital Image Suite. En vinden van files en zo doe ik via Flickr, en ik heb geen tijd om te klasseren, en ik heb eigenlijk tijd voor praktisch niets meer, dus dat klasseren en dat schiften is er ook niet meer van gekomen.

Maar nu is er een nieuwe versie van IMatch, met onder meer ingebouwde XMP-ondersteuning en dingen. Met een beetje geluk kan ik daar vanalles mee doen dat ik niet deed vroeger, en in één moeite en zo. IPTC en dingen.

Enfin, houd ik mezelf toch voor.

Nee, één dezer zal ik eens een postje moeten schrijven over hoe mijn ideale image management software er zou uitzien.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.