Sossen en communicatie

Ik kreeg van collega Bart tijdens de schaft een link naar een tweet door.

 

Haha, humor, haha: Opeens heeft ook de Antwerpse oppositie een immoprobleem.

Ik kan daar met mijn hoofd niet rond. Zonder het zelfs maar over de grond van het probleem te hebben: hoe ingewikkeld kan het zijn om als Tom Meeuws iets te zeggen als:

Ja, ik ben consultant, en ja ik heb wegens mijn werk contacten met onder meer LandInvest. Vandaar dat ik met kennis van zaken kan zeggen dat wat het Stadsbestuur van Antwerpen en N-VA doen, vér over de schreef gaat. Ik ben op dit ogenblik een privé-burger en ik houd me aan de deontologische regels. Van zodra ik in het stadhuis zit, zal ik mij in alle transparantie vér houden van deze materie.

Of iets dergelijks? Ik bedoel, er moet daar toch iémand zijn die iets van communicatie weet en die begrijpt dat een soort half-schuldig wishy-washy op de borst kloppen niets anders doet dan allerlei dingen bevestigen die niet hoeven bevestigd te worden?

En idemdito bij Groen, trouwens: in plaats van de dingen eerst onder elkaar uit te werken en dan eensgezind naar buiten te stappen met “deze beschuldiging is compleet naast ge kwestie”, doen ze het gelijk voor het oog van de camera.

Urgh.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Er zitten bij sp-a nochtans wel communicatie-experts. Het probleem is dat ze sp-a onder elkaar weinig ((h)echt) team vormen denk ik. En dat Wouter op dat niet-echt-team vormen gelijk een overtreffende trap zet om Groen te versterken ten nadele van zijn mede-teamspelers.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.