Ik moet stoppen met naar Twitter te kijken

Om de zoveel tijd trek ik nog eens een tweetdeckvenster open. Ik wil op de hoogte zijn van wat er in de gazetten zal staan, dus staat er ook een kolom @realdonaldtrump in.

Elke keer dat ik ga kijken, denk ik dat het nadir nu toch wel bereikt is. En elke keer ben ik verkeerd. Dit stond er zonet op [een, twee], en ik heb niet genoeg handpalmen om mijn hoofd in te begraven.

It’s not only Pakistan that we pay billions of dollars to for nothing, but also many other countries, and others. As an example, we pay the Palestinians HUNDRED OF MILLIONS OF DOLLARS a year and get no appreciation or respect. They don’t even want to negotiate a long overdue peace treaty with Israel. We have taken Jerusalem, the toughest part of the negotiation, off the table, but Israel, for that, would have had to pay more. But with the Palestinians no longer willing to talk peace, why should we make any of these massive future payments to them?

Aargh. “We have taken Jerusalem, the toughest part of the negotiation, off the table”. Aaargh. Aaargh. The stupid, it hurts.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.