Zoef, zei de tijd

Het is een constante in mijn leven, tegenwoordig: hoe rap het allemaal gaat.

Ik herinner mij als was het letterlijk eergisteren, dat ik dacht “hoe raar is dat, dat het zaterdag is en dat ik uitkijk naar maandag?” En kijk, het is bijna weer zaterdag.

In totally unrelated news: RuPaul’s Drag show wordt echt wel gelijk beter met het seizoen. Het is zó een rare mix van bitch fights en helemaal ernstige onderwerpen en totaal over the top sex en gayness. Als ge een Netflix in huis hebt: zeker kijken!

Het enige is, met die tijd die zo vliegt, dat er nog meer tijd te weinig is. Ik dacht dat ik allerlei dingen ging kunnen doen op de trein, maar dat lukt gelijk niet zo hard. Het is namelijk opstappen, een halve poging doen om in een boek te lezen, en dan in slaap vallen.

Hrm. Ik ga toch eens moeten proberen vroeger te gaan slapen of zo. Maar dan is er nóg minder tijd!! ::aaaa::

 

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.