In ‘t groot

Het is eens wat anders: ik heb al voor veel grote bedrijven gewerkt, maar ik heb nog nooit in een echt groot team gewerkt.

Maar kijk, vandaag was het na een workshop twee weken geleden de eerste echte dag van een project waar echt zeer veel mensen aan gaan werken. Gelijk echt zeer veel. Zó veel dat iets als SAFe echt nodig is.

BP-4.5-potfolio-Not-title@2x

En dus heb ik mij daar de afgelopen tijd met veel plezier in ingewerkt. ‘t Is wel grappig als het eigenlijk vooral knikken is van “haja, makes sense“, en als ge in al die honderden pagina’s uitleg vooral dingen terugvindt die ge in andere contexten al jaren tegenkomt, maar die hier allemaal in één groot framework samengeplakt zijn.

Had ik al eens gezegd dat nieuwe dingen bijleren zeer wijs is?

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.