GDPR-paniekmodus aan

Ze weten het zelf:

“By now, you’ve probably read dozens of emails exactly like this one, so we’ll keep it brief like shorts.” “You’re probably tired of all the privacy policy update emails that companies are sending out this month.” “You’ve probably received a few of these types of emails lately”

… en dan verder gaan met variaties op

“apologies for this, but to help comply with GDPR consent requirements we need to confirm your data and consent.” “We look forward to continuing to be part of your business.” “We need your permission to keep sharing this great content.”

Mijn maildoos zit stekevol met boodschappen van mensen en bedrijven in verschillende stadia van paniek, ofdat ik toch alstublieft niet expliciet mijn consent wil geven pretty please.

Neen, dus. Ik heb aan welgeteld één bedrijf een consent gegeven: Small Town Heroes. Omdat Hendrik het zo vriendelijk vroeg.

En voor al de andere wacht ik af. Eens zien hoeveel bedrijven ik een boze mail ga mogen sturen eind mei.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.