Kwaad op computer

Het was al lang geleden, maar ik heb mij zeer kwaad gemaakt op mijn computer.

Situatie: ik heb een laptop en een bakje om van USB-c naar VGA-kabel te gaan.

Dat heeft een tijd gewerkt, maar nu niet meer.

Mijn laptop moet 3000×2000 zijn en de monitor 1200×1920. Maar ik krijg de monitor niet meer groter dan 1200×1600 (of 1600×1200 als hij niet portrait staat). En in geen enkel geval krijg ik monitor en computerscherm tegelijk aan. Het is ofwel de ene ofwel het andere.

Maakt niet uit of ik herboot of wat dan ook.

En de klassieker, vóór ge het vraagt: Nee, ik heb niets veranderd.

Onmetelijk irritant.

Maandag neem ik eens een andere kabel mee. Zien of dat helpt.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Windows updates die een nieuwe, “betere” driver hebben geïnstalleerd achter uw rug?
    Ik had vorige week iets gelijkaardig voor, maar dan met de netwerkkaart. PC werkt prima, reboot ‘s nachts spontaan na installatie van enkele updates, ‘s ochtends : geen netwerkverbinding. Driver en apparaat verwijderd, opnieuw opgestart, automatische detectie z’n werk laten doen, en ‘t werkte terug.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.