Wat een vreemd weekend

Vrijdag was een dag recup. Ik heb dus drie dagen weekend achter de rug, en wat een vreemde drie dagen.

We wonen op het moment in een soort halve ruïne wegens kuisvrouw al een maand niet meer geweest, Zelie werkt tijdens de week, er slaapt hier al een paar weken één vriending van haar waar ze samen mee werkt, en vanaf vandaag komt er een tweede bij. En maandag vertrekken Jan en Anna op kamp.

Ik weet niet juist wat er aan de hand is, maar alles voelt vreemd aan. Misschien zijn het de nadagen van de schoolvakantie, misschien is het het weer, misschien is het dat de pillen die ik dagelijks moet nemen al een week op zijn en dat ik er pas dinsdag nieuwe ga krijgen. Misschien is het omdat ik een boek aan het lezen ben waar ik zeer lastig van word (Retour à Reims van Didier Eribon en godmiljaar wat een irritante kerel is dat).

Afijn. Morgen werk. En dan dinsdag ook werk maar thuis, en dan woensdag en donderdag weer werk.

Misschien komt het allemaal wel goed.  We zien dan wel volgende week, denk ik.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.