Geheimzinnig

Zal ik eens een volume12 uithalen? Welaan dan: over de volgende paar dagen en weken zou het wel eens kunnen dat er nieuws te melden valt.

Eén
Nu maandag en/of dinsdag en/of woensdag zie ik mijn nicht. Het is alweer van de trouw van mijn neef geleden dat ik ze gezien heb. Ik ga ongetwijfeld foto’s nemen en dingen meemaken, maar ik ga er niets van op mijn weblog zetten. Waarom niet? Daar kan ik binnen een tijdje pas over uitweiden, en àls ik er iets over zeg, dan zal het niet (voornamelijk) op dit weblog zijn.

Twee
Ergens eind volgende week gebeurt er misschien iets ernstigs dat te maken heeft met mijn rug, en, zeer onrechtstreeks, ook wel iets te maken met GNU. Ik heb er een dokter voor nodig, maar ook daar kan ik nog niets over zeggen tot pakweg volgend weekend. En nee, het heeft niet met zwangerschap te maken. Noch rechtstreeks met operaties.

Drie
Wat er ook gebeurt deze komende week, in ieder geval doe ik begin de week erna iets waar veel mensen jaloers over zouden kunnen zijn, en veel andere mensen net niet jaloers over zouden zijn, maar waar ik ook niets over mag zeggen. De reden waarom ik er niets over mag zeggen is, paradoxaal genoeg, omdat er bederfbare etenswaren in het spel zijn. En zelfs Sandra weet er niets van.

O ja: al wie ook maar dénkt te weten waar het over gaat: don’t spoil the party. Suggesties zijn welkom via e-mail 🙂

2 reacties op “Geheimzinnig”

  1. Pingback: volume12

Reacties zijn gesloten.