Feest! ii

Citaat van de avond: een journalist was Huug aan het interviewen. “En u bent zo één van de b-loggers?” Huug: “B-logger? Nee meneer, ik ben een A-lister!”

En wat ik persoonlijk nét een paar keer te vaak gehoord heb: “Tiens gij zijt Michel Vuijlsteke zeker hé?” Euh ja. En dat ik zo vooruitschuifel is niet omdat ik zat ben maar omdat ik pijn heb aan mijn rug, dankuzeerwel.

‘t Was wel wijs, maar zoals meestal op dergelijke gelegenheden: een overdosis mensen, dichtklappen als ik moet spreken met mensen die ik niet goed ken, en naarmate de avond vordert een steeds wanhopiger en futieler gevecht voeren met de decibels. Hoe later en hoe minder volk, hoe luider de muziek. Grr.

Maar behalve dat: wel wijs. Mensen gezien die ik nog nooit gezien had. Mensen gezien die ik in geen vijftien of meer jaar meer gezien heb. Mensen gezien die ik volgende week nog ga zien. Lezers van Gentblogt gezien. Lezers van andere weblogs. Schrijvers van andere weblogs. Politiekers. Gezichten op namen kunnen plakken.

Thuis om halfvier, en ‘t is niet dat ik moe ben of zo, maar de onderdelen wilden echt niet meer mee—al content dat ik er nog geraakt ben.

Hm, en nu ik zo eens aan mijn hemd ruik: het kan dat ik me vergis, maar zouden daar op dat café mensen kunnen gezeten hebben die aan het roken waren?

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. yuk, rook! Donderdag naar Breakestra in De Kreun en toen ik de dag erna mijn T-shirt bovenhaalde, leek het wel of het in een asbak had gelegen. De AB daarentegen: volledig rookvrij. Security komt je vragen je sigaret/sigaar/joint/pijp te doven.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.