Geen binge

Ik ga het bij drie afleveringen Mad Men houden, vandaag. Ze zijn wat moeilijker te verteren dan standaard-binge-fare.

In mijn bedde kruipen met deel drie van de Broken Earth-trilogie. Goed, zeker dat, maar om elk van de drie boeken in drie opeenvoelgende jaren de Hugo te geven? I dunno. Ik was alvast niet ondersteboven van de eerste twee.

Maar ik wil wel weten hoe het afloopt, natuurlijk. En één dezer ben ik ook door Born a Crime, (de autobiografie van Trevor Noah) in audioboekformaat, en dan kan ik verder gaan naar A Life in Parts (de autobiografie van Bryan Cranston). Op Kindle of Audible, ik ben er nog niet uit.

Dingen te zien, dingen te lezen.

En daarna ga ik toch eens wat vakliteratuur doen, denk ik. De boog kan niet altijd ontspannen staan.

…al maken ze het bij Audible wel niet gemakkelijk, gedomme. Ik krijg er nu elke maand gratis nog wat boeken bij:

originals

Update ‘t Is de Audioboekversie geworden. Autobiografieën voorgelezen door de schrijver zelf zijn meestal de moeite waard. En al helemaal als de schrijvers in het echt performen. Trevor Noah is uitstekend, Steven Martin’s Born Standing Up was zeer goed, en ‘t is misschien geen autobiografie maar als ge toch in de buurt zijt: The Woody Allen Collection is buitengemeen fantastisch.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.