De limieten

Vroeger, toen de dieren nog spraken, was internet zwaar gelimiteerd.

Tegenwoordig heb ik zo’n Telenetabonnement dat wel redelijk wat volume heeft.

Helaas: vier kinderen in huis, dat is daar niet zo compatibel mee, blijkt. Maand na maand lopen we tegen de limiet aan.

Tegen wanneer, dat écht ongelimiteerd internet in België?

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Proximus fiber hier, ongelimiteerd. (Je moet wel manueel blokken van 50gb toevoegen eens boven de 500gb) In mijn vorige huis scarlet vdsl, ook ongelimiteerd, zonder manuele acties.

  2. hmm, zelfde hier. Scarlet Trio en 400+ gb in de maand. Onbeperkt is tot 500gb, daarna denk ik dat het dial-up snelheid wordt ipv 50Mbps – ik weet dat je elders meer kan krijgen, maar prijs/kwaliteit best wel tevreden. Je kan altijd eens uitrekenen hoe erg je de verbinding moet dichtknijpen om niet over je volume te gaan.
    Er zijn natuurlijk dingen die helpen, met decoder wat opnemen ipv Stievie casten, dan telt het volume niet mee. Kinders op kot sturen helpt ook wel wat.
    Netflix heeft een account activity log die ik wel eens uitprint en aan het prikbord hang. Mocht er iemand weet hebben van een simpele tool die inzicht geeft in hoeveel data je waarvan krijgt, dan heb ik wel interesse.

    1. Ik ken iemand met nog een tiener méér in huis, die heeft van miserie een businessproduct genomen waarmee hij pas dichtgeknepen wordt na 3TB. Kijk misschien eens of dat voor u een optie is? (BTW bijtellen!)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.