Fitbit Ionic kapot

Ik geraakte niet meer gesynchroniseerd, twee weken geleden.

En dan, na tien keer proberen, wel weer.

En een week later was mijn uurwerk een paar minuten verkeerd.

En dan, een paar dagen daarna, was mijn uurwerk een half uur verkeerd, en moest ik vanalles resetten en ontkoppelen en weer herkoppelen om te synchroniseren.

En dan, midden vorige week, kreeg ik het ding gewoon niet meer gesynchroniseerd. Tijd om support te contacteren! Alles uitgelegd, gezegd dat ik alles al geprobeerd had. Alls toch nog maar eens geprobeerd, en alles gedocumenteerd, kwestie dat ze het op foto en alles hebben.

20181006_162205

Afijn, na veel vijven en zessen geëscaleerd naar tweedelijnsupport, die mij ook weer gevraagd hebben of ik allerlei dingen gedaan had die ik al gezegd had gedaan te hebben.

Om uiteindelijk te eindigen bij The Three Finger Salute: de harde factory reset. De factory reset waarvoor het internet u aanraadt om hem nooit te doen tenzij de mensen van Fitbit-support het u expliciet vragen, want hij riskeert uw toestel kapot te maken.

En wat graadt gij? Jawel!

De knop links en de twee knoppen rechts vasthouden tot het logo verschijnt, en als het logo weggaat, meteen de rechterbenedenknop loslaten en alleen rechtsboven en links vansthouden, tot het uurwerk vibreert, en dan alle vingers loslaten en wachten tot alles helemaal gereset is.

En jawel: ’t is kapot!

kapot

Kan niet resetten. Ah nee, ik moet eerst synchroniseren vóór ik kan resetten. Maar ik kán niet synchroniseren. Misschien dat een reset helpt?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.