Soms lukt het niet en soms wel

Raar, hoe dat soms gaat, boeken lezen en tv-series kijken.

Het gebeurt dat ik een serie begin te kijken maar ergens na anderhalve aflevering opgeef. Of dat ik beste wil van de wereld niet verder dan een paar honderd bladzijden in een boek geraak, of niet voorbij anderhalf boek in een serie.

En dan is het een jaar of een paar jaar later, en lukt het allemaal plots wel.

Tegenwoordig ben ik meer audioboeken dan ooit in mijn leven aan het lezen, bijvoorbeeld. En aan minstens twee en vaak vier uur per dag heen en terug naar het werk gaat het serieus vooruit, terwijl ik ook nog stapels boeken op papier Kindle lees en te veel podcasts volg dan goed is voor mij.

Helaas dat er altijd te veel boeken en dingen zullen zijn om allemaal te lezen en te bekijken natuurlijk. :/

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.