Interwebs

Het interwebs bij ons thuis valt regelmatig uit.

Tijdens de Kerstvakantie zat ik regelmatig (understatement) ‘s nachts op de computer, en er was bijna elke nacht wel een moment — soms een paar minuten, soms een uur — dat ik geen internetverbinding meer had.

Hetzelfde vanmorgen. Ik was thuis gebleven om op mijn gemak verder te lezen aan een lang document, en toen bleek rond een uur of half elf of zo dat mijn internet (al een tijd?) uit lag. Bah!

Er was niemand anders thuis en dus kon ik het op niemand anders steken, ik had geen zin om met mijn telefoon op het internet te zitten, en ik had in de namiddag nog een vergadering, dus ben ik maar naar Brussel gegaan met de trein.

Bleek de vergadering een Skype-vergadering te zijn. Gr.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.