Ik had vanmorgen hoofpijn. Gelijk, om halfvijf ‘s nachts hoofdpijn. Dat overkomt mij normaal gezien niet.

En dus dacht ik, ik kijk eens op het internet wat het allemaal zou kunnen zijn. Dat moet ge dus niet doen. Early Morning Awakening Headache, zegt de National Headache Foundation mij, is iets Zeer Ergs:

Serious diseases may cause early morning awakening headaches. These diseases may include brain tumors, sleep apnea, and severe high blood pressure.

Ahem ja. Misschien heeft het er gewoon mee te maken dat mijn bed aan de ene kant een ondersteunend stokje mist, waardoor er een put in mijn bed zit waardoor ik niet zo goed slaap. 🙂

Want die mannen van de National Headache Foundation zijn nogal redelijk, denk ik, onnodig alarmerend, nee?

Any type of exertional headache, i.e., a headache that develops after running, coughing, sneezing, bowel movement, etc., should be investigated to make sure there’s no tumor in the brain.

Misschien moet ik gewoon wat wachten om te zien of het meer dan één keer gebeurt, die hoofdpijn ‘s morgens. En als dat het geval zou zijn, of het betert nadat mijn bed gerepareerd is. V óór we beginnen panikeren. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.