Hoera! Het mag algemeen geweten zijn!

Dit jaar doen we met CirQ tijdens de Gentse Feesten niets met computers, integendeel: het wordt iets helemaal analoogs!

We gaan stunts doen! En records verbreken! Een groot feest tien dagen lang met allemaal onverwachte dingen en artiesten en recordpogingen en alles. Alles kan! Wie weet zelfs verbreken we zelfs het wereldrecord Wereldrecords Verbreken!

We hebben al stapels mensen die fantastische dingen kunnen — het wereldrecord bitterballen eten, om maar iets te zeggen, dat kunnen we elke dag verbreken gewoon. Of het wereldrecord draaiende grasmachine balanceren op uw kin! Het Europees record zo ver mogelijk water tussen uw voortanden spuiten! Het wereldrecord grootste croque monsieur (het wordt er één van minstens 20 vierkante meter)!

Maar! We zoeken nog véél mensen met een speciaal talent! Hebt ge de langste nagels van Vlaanderen? Kent ge iemand die in zijn familie de grootste dwerg van Europa heeft? Kan uw nonkel zó goed met een grijpkraan om dat hij er tien soutiens mee open kan doen op een kwartier? Of loopt ge met zotte ideeën rond voor een stunt rond, die niet eens een wereldrecord is maar wel enorm wijs?

Eén adres: stunt@cirq.be. Ons team office managers en gerechtsdeurwaarders staat klaar om u op te vangen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.