Ik was vanavond later thuis dan anders, wegens een persoonsongeval in Gent Dampoort.

Dat gebeurt dus echt serieus veel te veel, als het sinds de examenperiode de derde is die ik persoonlijk meemaak op de treinreis van Brussel naar Gent. :/

We hebben een tijd stil gestaan, en dan is de trein uitzonderlijk naar Sint-Pieters gegaan. Er zouden bussen aan de voorkant van het station staan, maar blijkbaar is de voorkant tegenwoordig niet meer de voorkant, want ik heb geen NBMS-bussen gezien. Dan maar de normale bus gepakt naar de Dampoort, waar de politie en het parket en de ambulance en de brandweer nog aanwezig waren. En heel veel reizigers stonden te wachten.

Geen idee of er begeleiding was, nu de Dampoort bijna een spookstation is geworden (dank u, desinvesterende NMBS en Infrabel). Hrmpf.

In het naar huis gaan dacht ik: ik passeer eens langs de De Beersteeg, om te zien het het staat met Batastunt. En ziet! Op de hoek van de straat stond gewoon Gerard! Hij had zich vergist: hij dacht dat de Gentse Feesten vorige week al begonnen waren, en vond het al verdacht stilletjes in de stad. 🙂

We zijn samen naar het terrein gegaan, en ha! Het ziet er allemaal uit zoals ik het zou verwachten op een paar dagen vóór de Gentse Feesten: dat het wel in orde zal komen. Ik kijk rijkhalzend uit naar tien dagen onnozelheid, dit jaar.

Ah, en dan heb ik een simpel simpel databasetje gemaakt om records in te steken. Morgen eens zien of het gemakkelijk genoeg te gebruiken is (ik denk het wel, eigenlijk).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.