Nog één dag werken en het is weer even vakantie. En Gentse Feesten.

Ik ga enorm graag op vakantie, maar op een andere manier zou ik ook heel graag (en nog wat intensiever) werken bij de klant waar ik vandaag was. Het waren belangrijke vergaderingen, de hele dag lang vandaag. En er is allerlei beslist, waardoor we nu eigenlijk op een tweetal nieuwe platformen gaan moeten werken (en er was er al een nieuw op komst). En nieuwe platformen ontdekken is altijd leutrig, vooral als ze u waarschuwen dat het een afgrijselijk platform is.

Ik heb iets voor dingen die niet perfect zijn. Voor dingen die slécht zijn, zelfs. Ik vind het enorm wijs om zo goed mogelijk werk te doen met slechte tools, of dingen te maken met tools waarvan het het eigenlijk niet de bedoeling is om ze daarvoor te gebruiken.

Een beetje zoals deze mens:

Niet dat ik mij daar (in de verste verte!) mee wil vergelijken, maar een ding maken waarvan mensen zich afvragen waarmee is dat gemaakt: heerlijk.

Ah, en ‘t was briefing van Batastunt vandaag. Veel afgelachen. En veel uitkijken naar binnen drie dagen. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.