Ik was vandaag om acht uur op het werk. Ik denk dat ik jaren niet meer zonder speciale reden zo vroeg toegekomen ben op het werk — om nog niet te spreken van een werk waarvoor ik soms wel twee of meer uur vervoer voor moet doen.

Vandaag was het maar anderhalf uur, dus dat viel eigenlijk nog wel mee, ik denk dat ik het morgen nog eens op deze manier doe.

En dan kan ik nog wat werk doen vóór het eigenlijke werk begint. Want ‘t was vandaag wel wat: op 18 minuten na aan één stuk door vergaderd: een meeting over authenticatie, dan over een bepaald soort gegevens, dan een statusupdate en Q&A met developers, dan discussie over development, dan een scenariovalidatie, en dan om af te sluiten nog een korte workshop over conceptueel ontwerp.

Die 18 minuten, daar hebben we in de rapte iets gegeten in de refter.

Wel goede meetings, daar niet van, maar ahem.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.