Ik ben er een beetje ongemakkelijk van, zoveel geld dat we juist uitgegeven hebben.

En ‘t zal nog niet gedaan zijn, urgh.

Onze matrassen zijn veel jaar oud, en tot op de draad versleten. De matrassenwinkel om de hoek had solden en bovendien korting wegens verhuis, en dus zijn we nieuwe matrassen gaan kopen. Slik. De eerste optie was, mét 50% reductie, 1800 euro per matras (en we hebben er twee nodig). De tweede optie was een derde van die prijs, maar dus wel nog altijd veel geld.

Ze worden half september geleverd, en er is nog wat bijkomende reductie omdat ze de oude matrassen meenemen voor 50 euro elk, maar, toch: veel geld.

En omdat ik dan toch buiten was, zijn we naar de schoenwinkel gegaan. De eerste had niets dat mij aanstond, de tweede wel. Op de valreep een paar schoenen gekocht, en ook daar omver gevallen van de prijs. Maar hey: nieuwe schoenen in da house, en mijn voeten zullen niet meer kapot zijn op het einde van de dag. (En mijn andere kunnen dan eens per okkasie naar de schoenlapper gaan om ze te laten repareren.)

Maar ‘t is echt nog niet gedaan, dus.

Want ik stond in de schoenwinkel en ik keek naar mijn kostuumvest, en toen zag ik dit:

Oh, I’m so happy.

Fucking motten in onze kleren. Dat wil dus zeggen, wat? alles uithalen, leegstofzuigen, en zakken vol bollen naftaline in huis halen?

Dammit.

2 reacties op “Rivieren van geld”

Reacties zijn gesloten.